јун 01

ДАН ИЗАЗОВА – ВЕЖБАЛО ВИШЕ ОД СЕДАМ ХИЉАДА СОМБОРАЦА

Дан изазова

Манифестација Дан изазова у Сомбору је јуче (31. мај 2017.) организована осми пут и активно је подржало 7.372 грађана различите старосне доби.

У неусиљеној, позитивној атмосфери вежбали су ученици и наставници основних и средњих школа, предшколци и њихови васпитачи, запослени у Градској управи…, укупно 8,39 одсто становника Града Сомбора.

Да ли је вежбало више Сомбораца или грађана „противничког“ града Ваљева, још није познато, али се са сигурношћу може рећи да су сви они који су вежбали 15 минута били насмејани, као и дан после Дана изазова…

Поводом Међународног дана изазова, Спортски савез града Сомбора организовао је завршни тренинг бесплатних школица спорта „Со Спортић“ и „Родитељ – дете“. На полигонима спретности у Парку хероја, учествовало је 120 деце, а своје вештине су приказали и чланови Џудо клуба „Бачка“.

Дан изазова (Challenge Day) је најзначајнија, традиционална, међународно призната и афирмисана манифестација чију реализацију координира TAFISA– Светска асоцијација спорта за све. Дан изазова се сваке године организује последње среде месеца маја.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација