мај 25

ДЕСЕТ ГОДИНА СОМБОРСКОГ ЕДУКАТИВНОГ ЦЕНТРА

Срђан Влашкалић, Ивана Бараћ и Драган Никодијевић на Скупштини СЕЦ-а која је одржана на прослави десетогодишњице рада удружења

Срђан Влашкалић, Ивана Бараћ и Драган Никодијевић на Скупштини СЕЦ-а која је одржана на прослави десетогодишњице рада удружења

Мађарска грађанска касина била је место где су се 24. маја 2019. године окупили чланови, пријатељи и сарадници Удружења Сомборског едукативног центра (СЕЦ) како би заједно прославили десетогодишњицу његовог постојања.

Кратким филмом приказана је ретроспектива рада овог Удружења, а одржана је и редовна Скупштина СЕЦ-а на којој су поднети извештаји Управног и Надзорног одбора. Скупштином је председавала Ивана Бараћ, председница Управног одбора, а уз њу су били Срђан Влашкалић и Драган Никодијевић.

Овом свечаном приликом Сомборски едукативни центар је доделио сертификате учесницима обука „Школа добре воље“ и „Млад се промени, за посао покрени“, а додељене су и захвалнице предузећима, удружењима и организацијама са којима СЕЦ сарађује. Захвалница је додељена и Граду Сомбору, коју је примио заменик градоначелнице Антонио Ратковић.

Ратковић се захвалио и рекао да је сарадња града и Сомборског едукативног центра последњих година веома добра и да се нада да ће и у будуће заједнички реализовати пројекте и програме за децу и младе. Поред заменика градоначелнице, прослави десетогодишњице СЕЦ-а присуствовала је и градска већница за област омладине и спорта Антонија Нађ Косановић.

Сомборски едукативни центар је невладино и непрофитно удружење основано ради побољшања положаја деце, младих и маргинализованих група.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација