јул 06

ФОРМИРАЊЕ БАЗЕ ПОДАТАКА РАТНИХ ВЕТЕРАНА – ПРИЈАВЕ ДО 20. ЈУЛА

Јавни позив за формирање базе података ратних ветерана, односно учесника оружаних акција после 17. августа 1990. године и рата 1999. године, расписало је Одељење за друштвене делатности, а пријаве се могу подносити до 20. јула 2018. године.

Право да поднесу пријаву имају лица  која су била учесници оружаних акција  после 17. августа 1990. године и током рата 1999. године, а имају пребивалиште на територији града Сомбора.

Ратни ветерани уз евиденциону пријаву подносе и фотокопију личне карте и војне књижице, а оригиналну војну књижицу доносе на увид. Ветерани достављају и решење Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање о стажу осигурања који се рачуна са увећаним трајањем.

Образац пријаве се преузима и предаје попуњен,  уз наведену потребну документацију, у Услужном центру Градске управе града Сомбора, приземље зграде Жупаније (шалтери 11 и 12), Трг цара Уроша 1, Сомбор, радним данима од 8.00 до 15.00 часова.

База података ратних ветерана се формира на основу  Закона о локалној самоуправи и Акционог плана Владе Војводине за побољшање положаја ратних ветерана, односно учесника оружаних акција после 17. августа 1990. године и рата 1999. године.

Јавни позив и пријава доступни су овде.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација