Јавни конкурс за попуњавање функција правобраниоца и заменика правобраниоца града Сомбора – Град Сомбор

Povratak na Архива

Јавни конкурс за попуњавање функција правобраниоца и заменика правобраниоца града Сомбора

Званична интернет презентација