јул 03

ЛОКАЛНА АКЦИОНА ГРУПА „ПАНОНСКИ ФИЈАКЕР“ ПРОМОВИСАЛА СВОЈЕ ЦИЉЕВЕ

Заштитни знак ЛАГ-а, прави панонски фијакер

Локална акциона група (ЛАГ) „Панонски фијакер“  званично је промовисала циљеве свог оснивања.

„Наш циљ је унапређење живота људи који живе у руралним срединама. Сматрамо да се кључ успеха ЛАГ-а огледа  пре свега у партнерству – локалног на нивоу партнерства цивилног,  приватног и јавног сектора, али и са земљама које су чланице Европске уније. За нас су свакако најзначајније суседне земље,  Хрватска и Мађарска са којима нам се отварају велике могућности за пограничне пројекте. На локалном нивоу сарађујемо са ЛАГ-пама Апатин,  Кула и Оџаци.  „Панонски фијакер“ делује у свих 15 села која су на територији града Сомбора и идеја ЛАГ-а је да омогући сваком појединцу понаособ да буде креатор неких промена и да се прилагођава тренду у друштву“, казала је Јагода Кочић, менаџер „Панонског фијакера“.

Прво представљање ЛАГ-а,  који тренутно има 90 чланова, било је у  петак, 30. јуна, а менаџерка  је истакла да су сви који желе да сарађују добродошли и да су им врата канцеларије ЛАГ-а у Стапару увек отворена.

На промоцији ЛАГ-а своје рукотворине и производе промовисала су удружења из Станишића, Гакова, Бачког Брега, Риђице…

Штандове удружења посетиле су градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и Видосава Ендерић, директорка Фонда „Европски послови“ АП Војводине.

                                                  Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација