нов 05

ОДРЖАН ОТВОРЕН ДАН У МЗ КЉАЈИЋЕВО

Душанка Голубовић градоначелница града Сомбора, Хелена Роксандић Мусулин, начелница градске управе града Сомбора, Владимир Катанић начелник одељења за пољопривреду, Горан Нонковић директор ЈКП „Простор“ Сомбор и Озрен Ковачић  извршни директор ЈКП „Водоканал“ Сомбор у разговору са грађанима Кљајићева

Душанка Голубовић градоначелница града Сомбора, Хелена Роксандић Мусулин, начелница градске управе града Сомбора, Владимир Катанић начелник одељења за пољопривреду, Горан Нонковић директор ЈКП „Простор“ Сомбор и Озрен Ковачић извршни директор ЈКП „Водоканал“ Сомбор у разговору са грађанима Кљајићева

Велико интересовање грађана Кљајићева за сусрет и разговор са градоначелницом града Сомбора потврђено је у  суботу 3. новембра у МЗ Кљајићево на првом „Отвореном дану“.

Градоначелница града Сомбора Душанка Голубовић са тимом својих сарадника у просторијама МЗ Кљајићево примила је грађане који су желели лично да разговарају са градоначелницом и изнесу јој своје проблеме, захтеве, предлоге као и недоумице које се односе на свакодневни живот у Кљајићеву.

Тридесетак грађана се пријавило за разговор, а теме су биле различите, но велики број питања се односио на комуналну област и могућност побољшања услова живота свих мештана Кљајићева.

Грађани који нису били у могућности да дођу на састанак, своја питања су послали у писаној форми а одговоре ће од градоначелнице добити на кућну адресу.

На крају састанка градоначелница Сомбора Душанка Голубовић је са представницима месне заједнице Кљајићево обишла спортски центар у Кљајићеву као и најчешће спомињане спортске терене којима предстоји реконструкција.

Састанку су осим градоначелнице присуствовали и Хелена Роксандић Мусулин, начелница градске управе града Сомбора, Владимир Катанић начелник одељења за пољопривреду, Горан Нонковић директор ЈКП „Простор“ Сомбор и Озрен Ковачић  извршни директор ЈКП „Водоканал“ Сомбор.

Како би изашли у сусрет потребама грађана Сомбора, градоначелница ће наставити да обилази месне заједнице града Сомбора и прима грађане.

Следећи ОТВОРЕН ДАН одржаће се у МЗ Чонопљи 1. децембра, а грађани који нису у могућности да лично присуствују разговору, своја питања могу да пошаљу у писаној форми на адресу месне заједнице Чонопља, као и на мејл адресу: otvorenidani@sombor.rs

                                                                  Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација