јун 23

ОДРЖАН XXII СОМБОРСКИ КОТЛИЋ

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић упалила прву ватру

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић упалила прву ватру

У суботу 22. јуна 2019. год. на популарном ћелавом тргу у Сомбору је одржана традиционална манифестација Сомборски котлић.“ XXII Сомборски котлић“ окупио је преко 250 учесника од којих 47 који су желели да се и ове године опробају као кувари, како би неко од њих понео титулу најбољег кувара рибљег паприкаша.

Прву ватру, традиционално, упалила је градоначелница Сомбора Душанка Голубовић, а одмах затим куваре и посетиоце забављао је тамбурашки оркестар „Равница“ из Суботице.

На жалост и учесника и бројних гостију који су дошли да уживају у паприкашу и доброј музици и оних који су дошли да чују Хариса Џиновића, јако невреме прекинуло је ову манифестацију, тако да смо остали ускраћени да сазнамо ко је најбољи кувар за 2019. годину.

Ипак, на радост свих наших суграђана, најбољи кувар ће бити проглашен наредних дана, с обзиром да су кувари такмичари ипак успели да заврше своје паприкаше, а   организатор ове манифестације Туристичка организација града Сомбора и директор Ђуро Тодорић, договорили су са нашим естрадним уметником Харисом Џиновићем да концерт који је отказан због невремена  одржи у једном од наредних термина о чему ћемо бити на време обавештени.

                                                                        Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација