окт 11

ОТВОРЕНА ПРОДАВНИЦА ТРГОВИНСКОГ ЛАНЦА „ЛИДЛ“ У СОМБОРУ

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић пресецањем врпце отворила продавницу „Лидл“ у Сомбору

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић пресецањем врпце отворила продавницу „Лидл“ у Сомбору

У Сомбору као и у још 11 градова Србије тачно у осам сати отворено је 16 продавница „Лидла“, највећег трговинског ланца у Европи. Свечану врпцу  у Сомбору пресекла је градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

„На задовољство свих сомбораца данас је успешно отворен објекат “Лидл-а“ који смо тако  дуго ишчекивали и надамо се  да ће остварити све наше жеље и очекивања у смислу понуде, цена и асортимана. Као што смо имали прилику и сами да видимо овај објекат је урађен по савременим европским стандардима, и сигурни смо да ће наши суграђани бити задовољни  овом понудом,  а за нас још значајнија ствар је да ће од данас овде 40 младих људи пронаћи посао, истакла је градоначелница Душанка Голубовић и додала да је за град такође значајно и то „што ове године баш на данашњи дан обележавамо годину дана постојања „Capitol parka“, а „Лидл“ је свакако инвестиција чији је  завршетак планиран у другој фази и драго ми је што се инвестиције у Сомбору завршавају према плану оних који улажу у овакве инвестиције. Свакако очекујемо да се структура „Capitol parka“ према плану наредне године прошири и надамо се да ће као и до сада врло успешно и квалитетно и тај пројекат на задовољство сомбораца да се заврши“, истакла је градоначелница Сомбора Душанка Голубовић отварајући објекат „Лидла“ у Сомбору

Представник „Лидла“ у Сомбору Бранко Петровић се у име целог тима захвалио градоначелници,  градским властима и држави Србији који су допринели овом догађају а посебну захвалност је изразио потрошачима због којих постоје и све ово раде.

„Веома смо срећни и поносни што данас у Сомбору отварамо „Лидл“ продавницу и што потрошачима можемо да понудимо јединствено искуство куповине, најбољи однос цене и квалитета и пажљиво одабран асортиман“, истакао је Бранко Петровић, представник „Лидла“.

Потрошачима је на располагању 1.500 брендова од чега чак 350 из домаће производње, а само у домену воћа и поврћа успостављена је сарадња са више од 25 добављача из Србије.

Врата трговинског ланца данас су отворена и у Београду, Бору, Крагујевцу, Нишу, Лесковцу, Смедереву, Суботици, Ужицу, Шапцу, Новом Саду, Зрењанину и Сомбору, а до краја године како је најављено биће отворено још седам „Лидл“ радњи – у Вршцу, Инђији, Панчеву, Кикинди, Крушевцу, Јагодини и на још једној локацији у Београду. Продавнице „Лидла“  биће отворене до 22 часа-

Данашњем отварању  продавнице „Лидла“ осим градоначелнице присуствовали су и заменик градоначелнице Антонио Ратковић, представници градског већа града Сомбора, јавних предузећа као и осталих установа из града.

                                                                                      Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација