дец 24

ПОЧЕЛЕ СОМБОРСКЕ ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ

Дечији хор „Шарени вокали“ отворио „Сомборске зимске чаролије“

Дечији хор „Шарени вокали“ отворио „Сомборске зимске чаролије“

У Суботу 22. децембра наступом дечијег хора Шарени вокали званично су отворене овогодишње „Сомборске зимске чаролије“.

И ове године Трг Светог тројства, популарни Ћелави трг у Сомбору биће место занимљивих дешавања од  22. децембра па до 6. јануара 2019. године. Организатори ове манифестације град Сомбор и Туристичка организација града Сомбора припремили су заиста широку лепезу различитих догађања за све узрасте и годишта, а фокус ће као и претходних година бити на нашим најмлађим суграђанима.

Субота је почела са радионицама за децу, затим школом јахања и клизања, плесним тачкама, а наступ „Шарених вокала“ који су добрано загрејали публику, био је увод за наступ ветерана сомборске сцене, бенд „Ватрогасци“. Главни догађај вечери био је свакако концерт легендарног рок бенда из Пуле „Атомско склониште“. Препуни Ћелави трг био је доказ да Атомци имају своју верну публику у Сомбору, а организаторима доказ да је ова манифестација пун погодак, јер Сомбор и околина имају шта да виде а при том и да се сви добро забаве. И градоначелница Сомбора Душанка Голубовић се придружила својим суграђанима на популарном Ћелавом како би уживала у наступу „Шарених вокала“ и „Атомског склоништа.“

У оквиру овогодишњих „Сомборских зимских чаролија“ наступиће поред „Атомског склоништа“ и „Прљави инспектор Блажа и кљунови“, „Електрични оргазам“ , певачица Тијана Дапчевић и други, а у ноћи дочека моћи ће се уживати у концерту Сање Илића и „Балканике“.

Све активности и концерти су бесплатни.

                                                                       Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација