јун 20

РЕКОНСТРУИСАН ДЕО СТАПАРСКОГ ПУТА

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић са сарадницима пустила у саобраћај реконструисани део Стапарског пута

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић са сарадницима пустила у саобраћај реконструисани део Стапарског пута

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић, заменик градоначелнице Антонио Ратковић, градски већник за комуналну област Мирослав Ковачић и директор ЈКП „Простор“ Горан Нонковић, пустили су данас у саобраћај реконструисани део улице Стапарски пут до раскрснице са обилазницом.

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић је тим поводом у обраћању новинарима истакла:

„Данас након радова и асфалтирања који су спроведени у року од седам дана, отварамо деоницу Стапарског пута у дужини од 800 метара за саобраћај. Ово је за нас изузетно значајна саобраћајница,  обзиром да је једна од најфреквентнијих, а у складу је и са неким нашим планом који смо себи зацртали. То је да сваке године урадимо једну дужу трасу пута на различитим прилазима односно улазима у град Сомбор. Као што смо то прошле године урадили у улици Филипа Кљајића и 21. Октобра, ове године то је Стапарски пут. Укупна вредност радова је 12 милиона динара.“ Рекла је градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

На овом делу пута урађена је реконструкција зацевљене атмосферске канализације и пресвлачење коловозне конструкције новим слојем асфалта.

                                                                      Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација