мај 17

СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ЗАКАЗАНА ЗА 23. МАЈ 2017. ГОДИНЕ

Председник Скупштине града Сомбора прим. др Зоран Парчетић упутио је одборницима сазив за 13. седницу Скупштине града. Седница је заказана за уторак, 23. мај, у 9.00 часова, а одборницима је предложен дневни ред од 17 тачака.

Одборници ће размотрити Предлог одлуке о завршном рачуну буџета града Сомбора за 2016. годину, Предлог одлуке о иступању Града Сомбора из Агенције за регионални развој АПВ д.о.о. Нови Сад, предлог Локалног акционог плана за младе Града Сомбора 2017-2021., као и прве измене и допуне програма пословања ЈКП „Простор“ за 2017. годину.

Одборници ће се изјаснити и о предлозима одлука које се односе на постављање бисте Вељку Петровићу и Николи Тесли, Предлогу одлуке о подизању споменика „Сомборској алтернативи“, као и о постављању скулптура Павла Блесића.

На седници Скупштине града биће размотрени и извештаји о раду и пословању јавних установа у области друштвених делатности у 2016. години, те извештај о раду Туристичке организације града Сомбора и Предшколске установе „Вера Гуцуња“ Сомбор.
Одборници ће се изјаснити и о предлозима за прихватање почетног ликвидационог извештаја за предузећа у ликвидацији и то: ЈП „Урбанизам“ и ЈП „Дирекција за изградњу града Сомбора“.

На дневном реду Скупштине су и имовинско-правни предмети, информација о финансирању активности на одржавању пруге на деоници Сомбор-Врбас, као и информација о опремању, изградњи и другим активностима које се односе на центар за прихват миграната.
Одборници ће се изјаснити и о предлозима Одбора за кадровска и административна питања и радне односе.

Послови и информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација