сеп 21

У СОМБОРУ ОТВОРЕН ПРВИ МАЛОПРОДАЈНИ ПАРК – КАПИТОЛ ПАРК СОМБОР

Отварање Капитол Парка

Данас  (21. септембар) је у Сомбору отворен први модерни малопродајни објекат –  Капитол Парк, у чију изградњу је Посејдон група инвеситрала 10 милиона евра.

Уз присуство великог броја званица, пословних партнера  и сарадника, као и представника града Сомбора и општина Западнобачког управног округа, први радни дан парка почео је свечаном церемонијом и пресецањем врпце.

На свечаној церемонији говорили су директор Посејдон групе Џејмс Ган и председник Скупштине града Сомбора прим. др Зоран Парчетић.

 Џејмс Ган, директор Посејдон групе, захвалио се граду Сомбору и Сомборцима на подршци током  реализације пројекта .

„Од данас ће Капитол Парк Сомбор бити на услузи  86.000 становника града и околних градова Војводине, што укупно превазилази број од 100 000 људи. Са 10 интернационалних и домаћих брендова – Deichmann, Takko, DM, C & A, Studio Moderna, Menjačnica Winner, Moj Kiosk, NEFA nameštaj i Galen Pharm – Капитол Парк Сомбор је нова дестинација за куповину и квалитетно проведено слободно време у северној Србији.

Обезбеђено је 100 нових радних места и повећана потражња у ланцу дистрибуције за робу и услуге који ће се дистрибуирати у 10 продавница у парку“,  казао је Ган и истакао  да су континуиране инвестиције доказ  вере Посејдон групе  у све бржи економски напредак Србије.

Председник скупштине Града Сомбора др Парчетић нагласио је да је Сомбор одвајкада био познат  као град културе и уметности, али и као велики трговачки центар.

„ Драго нам је да је Посејдон група у Сомбору препознала добар амбијент за улагања, а у локалној самоуправи поузданог партнера и изградила овај модерни објекат који ће омогућити да се Сомбор врати старој, доброј трговачкој традицији. Убеђен сам да ће Капитол Парк обезбедити осмехе на лицима купаца, али исто тако и свих запослених.  Надам се и да ће Посејдон група наставити са друштвено одговорном пословном политиком према локалној заједници у којој се налази, а у локалној самоуправи ће увек имати  поузданог партнера и сарадника”, казао је прим. др Зоран  Парчетић.

Отварањем Капитол Парка Сомбор обележен је успешан завршетак прве фазе  овог пројекта, док ће хипермаркет Лидл бити отворен током 2018. године.

Kaпитол Парк се налази у Штросмајеровој улици бр. 28, Сомбор.

                                                                  Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација