авг 08

У СТАПАРУ, ЗА ВИКЕНД, У ДЕЛУ УЛИЦЕ ВУКА КАРАЏИЋА БИЋЕ ОБУСТАВЉЕН САОБРАЋЈ

Зграда МЗ „Стапар“

Традиционална манифестација „Великогоспојинске вечери“ у Стапару се одржава две деценије. Ове године „XXI Великогоспојинске вечери“ почињу такмичењем у кувању овчијег паприкаша које се организује 12. августа 2017. године.

За потребе такмичења и пропратних дешавања од 16.00 часова  12. августа, до 02.00 часова 13. августа биће обустављен саобраћај за сва возила у делу улице Вука Караџића и то од улице Карађорђев плац до улице Паје Станичкова.

Сагласност и решење  о обустављању саобраћаја организатору манифестације, „МЗ Стапар“, дало је Одељење за комуналну делатност, имовинско-правне и стамбене послове Градске управе града Сомбора.

МЗ „Стапар“ има обавезу да постави привремену саобраћајну сигнализацију и опрему пута, те да ради безбедности учесника и публике обезбеди присуство радника саобраћајне полиције.

За време такмичења, односно од 16.00 часова 12. августа, до 02.00 часова 13. августа, саобраћај ће се одвијати према пројекту који је израдила оџачка агенција „ЦИС“ Инжењеринг у  саобраћају.

                                                     Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација