дец 06

ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ПАРКИНГ ПРОСТОРА ИСПРЕД ВЕЛИКОГ ПРАВОСЛАВНОГ ГРОБЉА У СОМБОРУ

Градоначелница града Сомбора Душанка Голубовић у пратњи директора ЈКП „Простор“ Сомбор Горана Нонковића, присуствовала је завршним радовима

Градоначелница града Сомбора Душанка Голубовић у пратњи директора ЈКП „Простор“ Сомбор Горана Нонковића, присуствовала је завршним радовима на изградњи паркинг простора испред Великог Православног гробља у Сомбору.

Након припремних радова који су одрађени у претходном периоду, реконструкције и санације дела постојећег паркинга, извршени су завршни радови, односно асфалтирање и обележавање паркинг места. Укупна површина асфалтираног паркинг простора и прилазног пута износи 740м2, на шта је утрошено 110 т асфалта. Потребно је нагласити да је урађена и прилазна стаза ка главном улазу гробља, ширине 1,5 м.

Паркинг простор испред Великог православног гробља у Сомбору повећан је за 32 паркинг места, од којих су 2 паркинг места намењена за возила особа са инвалидитетом.

У оквиру овог обиласка Градоначелница Душанка Голубовић обишла је и салу за даће на Великом Православном гробљу, на којој се изводе завршни занатски радови на изради зидне и подне керамике. У склопу објекта је сала за даће капацитета 140 седећих места, са комплетно припадајућом кухињом и магацинским простором, као и два пословна простора намењена за продавницу погребне опреме и цвећару.

Инвеститор радова на изградњи сале за даће је Град Сомбор, пројектант и извођач радова ЈКП „Простор“ Сомбор.

Укупна вредност инвестиције је око 13.000.000,00 динара, од којих је град Сомбор, као инвеститор, финансирао укупно 5.000.000,00 динара.

Према речима директора ЈКП „Простор“ Сомбор радови ће бити окончани до краја текуће године, како је и предвиђено роком завршетка радова.

                                                                        Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација