феб 04

ДОБРА САРАДЊА ВОЈВОЂАНСКИХ ГРАДОВА У ПРЕТХОДНЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ

Градоначелница Душанка Голубовић учествовала на панелу „Учимо једни од других“ у оквиру конференције „Војводина у 2020“

Градоначелница Душанка Голубовић учествовала на панелу „Учимо једни од других“ у оквиру конференције „Војводина у 2020“

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић учествовала је данас на конференцији “Војводина у 2020”, која је одржана у Скупштини АП Војводине.

Организатор конференције је компанија „Color Media Communications“ и магазин „The Economist”, који су након осме по реду конференције “Свет у 2020“, поново организовали конференцију “Војводина у 2020” препознатљиву као догађај који отвара питања од значаја за развој Војводине у наредној години.

Као и претходних година, на конференцији су се окупили челни људи Владе Војводине, амбасадори, економисти и водећи привредници, који су кроз стручне панеле покушали да одговоре на важна питања која се тичу управо Војводине, па и да покрену мишљења у смеру решења и дијалога.

Конференцију је отворио Игор Мировић, председник Покрајинске владе, а поздравни говор одржао је и Иштван Пастор, председник Скупштине АП Војводине.

Конференција “Војводина у 2020” је сачињена од шест панела, а градоначелница Сомбора говорила је на панелу „Учимо једни од других“ на којима су учествовали и градоначелници Новог Сада, Инђије, Кикинде и Куле.

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић  овом приликом је истакла да када се пореди период од 2014. до 2016. године са периодом од 2016. до 2020. године,  сасвим јасно и статистички прецизно може да се каже колико је Град Сомбор више напредовао у претходне четири године  и да је задовољна сарадњом коју је град остварио са осталим локалним самоуправама, пре свега у нашем округу, али и шире.

„Предузимали смо бројне мере, радње и заједно реализовали различите пројекте и то је допринело бољем квалитету живота наших суграђана, што се свакако може и статистички мерити и показати“

                                                                         Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација