Povratak na Услуге

Пријавите комунални проблем

Ова страница намењена је да помогне решавању комуналних и других проблема који су у надлежности  градске управе града Сомбора и јавних предузећа чији је оснивач град Сомбор.

Систем „Пријавите комунални проблем“ је систем за пријаву и евидентирање проблема. У потпуности је у функцији грађана,  у циљу лакшег и бржег решавања проблема. Проблем можете пријавити 24 часа/365 дана у току године. У року од 48 сати се добија одговор о статусу решавања пријављеног проблема.

У најкраћем року дежурне службе јавних предузећа излазе на терен.

На овај начин брзо и ефикасно стварамо базу комуналних и других проблема која омогућава брзу реакцију и решење надлежних органа града, јавних предузећа, установа и служби.

Комунални проблем можете пријавити  путем контакт форме која следи испод.

Молимо Вас да приликом попуњавања наведете:

  • област ( водовод, атмосферска канализација, гасна мрежа, дистрибуција топлотне енергије, водоснабдевање, јавна расвета, саобраћајна сигнализација, путна инфраструктура, дивље депоније, контејнери-смеће, пси луталице, угинуле животиње, непрописно паркирање, прекомерна бука, или неки други проблем).
  • опис проблема (што више информација: локација, време..)

 

[contact-form-7 id=“15690″ title=“Пријави комунални проблем“]

Питања и одговори

Питање: 21.03.2017.Одговор: 28.03.2017. Поставила: Милица Стојановић Да се у стамбено-пословним објектима за време радног времена улазна капија мора држати отворена. Да се станарима у стамбено-пословним објектима забрани паркирање у дворишту, уколико немају обезбеђен гаражни простор. Да се у заједничком дворишту испред продавнице може поставити бицикларник, који својим положајем неће ометати друге станаре. Да се стриктно …