ДОДЕЛА БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ЖЕНЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „АКО МОЖЕ ОНА- МОГУ И ЈА“

Локална акциона група „Панонски фијакер“, у партнерству са локалном самоуправом града Сомбора, потписала је уговор са Министарством за бригу о породици и демографију за стицање финансијске подршке за реализацију пројекта „Ако може она- могу и ја“.

Циљ пројекта је додела финансијских грантова и подизање опште свести жена о важности унапређења предузетништва, утицај исте на наталитет, као и подизање опште информисаности о потребама за унапређење локалне инфраструктуре у служби женског предузетништва. Кроз пројекат ће се финансирати 10 грантова за удружења жена, предузетнице, или правна лица која заступају жене на територији Сомборa и Апатинa.

Јавни позив се отвара 20.09.2021. године, а средства су намењена за набавку машина/опреме/софтвера или стицање нематеријалне имовине, правилник и потребна документација може да се преузме на сајту lag-panonskifijaker.rs или лично у канцеларији на адреси Лазе Костића број 5 у Сомбору. За све додатне информације можете да позовете контакт телефон 065 2320 620 или путем мејл адресе: lagpanonskifijaker@gmail.com.