авг 14

ИСПОРУКА ТРЕЋЕ ТРАНШЕ ХУМАНИТАРНИХ ПАКЕТА ЗА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНА ЛИЦА

Заменик градоначелнице Града Сомбора Антонио Ратковић

Заменик градоначелнице Града Сомбора Антонио Ратковић

Данас је из просторија Црвеног крста Сомбор ка насељеним местима почела дистрибуција треће транше помоћи за социјално угрожена лица, настањених  у насељеним местима на територији Града Сомбора. Ради се о 550 прехрамбених пакета које ће корисници социјалне помоћи преузети у месним заједницама свог становања. Овој дистрибуцији хуманитарне помоћи присуствовао је заменик градоначелнице Града Сомбора Антонио Ратковић који је најавио поделу четврте транше средином октобра месеца и последње пете транше помоћи у децембру месецу за ову годину.

„Овим град наставља да брине о својим социјално најугроженијим становницима и сигуран сам да ћемо тако и у будућности наставити. Наравно, кухиња ће да функционише као и до сада за социјално угрожено становништво на територији Сомбора, а овом поделом пакета настављамо бригу по селима и салашима“ рекао је Антонио Ратковић, заменик градоначелнице Града Сомбора.

Као и у претходним траншама, садржај пакета је исти, односно пакети садрже по три килограма пиринча и шећера, четири килограма пасуља, три литра уља, тестенину, конзервирано поврће и друге прехрамбене потрепштине.

                                                                       Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација