јул 18

ЈАВНА РАСПРАВА О КРИТЕРИЈУМИМА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ РАДА НАЦИОНАЛНИХ САВЕТА НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА

Одељење за друштвене делатности Градске управе града Сомбора организује јавну расправу о нацрту Одлуке о критеријумима за расподелу средстава из буџета Града Сомбора за финансирање рада националних савета националних мањина.

Јавна расправа траје од 19.07.2019. до 05.08.2019. године. Током тог периода сви заинтересовани могу да доставе своје предлоге, сугестије и коментаре о нацрту ове Одлуке у писаном облику на адресу: Одељење за друштвене делатности Градске управе града Сомбора, Трг цара Уроша број 1, 25000 Сомбор, или у електронском облику на nrosic@sombor.rs најкасније до 05.08.2019. године.

Јавна презентација Одлуке о критеријумима за расподелу средстава из буџета Града Сомбора за финансирање рада националних савета националних мањина, којој могу да присуствују сва заинтересована лица, одржаће се 05.08.2019. године у соби 108 зграде Жупаније, Трг цара Уроша број 1, са почетком у 10,00 часова.

Оригинални Јавни позив на јавну расправу и нацрт Одлуке о критеријумима за расподелу средстава из буџета Града Сомбора за финансирање рада националних савета националних мањина погледајте овде.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација