КАКО ДА ОСТВАРИТЕ КОНТАКТ СА ЛОКАЛНОМ ПОРЕСКОМ АДМИНИСТРАЦИЈОМ ТОКОМ ВАНРЕДНОГ СТАЊА

Како су решења пореза на имовину за 2020. годину подељена током марта, а рад путем непосредног контакта обустављен због актуелне епидемиолошке ситуације, Одељење локалне пореске администрације Градске управе града Сомбора објавило је обавештење за грађане о начинима на које могу са њима да остваре контакт.

Увид у стање на рачунима локалних јавних прихода грађани могу да изврше путем интернет портала на адреси www.lpa.gov.rs, путем мобилне апликације „Moja LPA“ (помоћу квалификованог електронског сертификата односно уносом корисничког имена и лозинке).

За све потребне информације грађани се могу обратити на следеће бројеве телефона 025/468-149 и 025/468-158, као и путем електронске поште на маил адресу bjovicevic@sombor.rs.

Захтеви за издавање уверења као и сви други поднесци, достављају се путем поште на адресу: Одељење локалне пореске администрације Градске управе града Сомбора, Трг цара Уроша 1, 25101 Сомбор, а уверење или одговор ће такође бити достављено путем поште.

Подсећамо грађане да сви рокови за примену прописаних обавештења која су им стигла током ванредног стања истичу 15 дана након престанка ванредног стања, а сви рокови за поступке и одлучивање надлежних органа који истичу током ванредног стања сматраће се истеклим 30 дана од престанка ванредног стања.

Оригинално обавештење Одељења локалне пореске администрације погледајте овде.

Послови информисања и односа са јавношћу