Колико пута сте дошли на шалтер и схватили да вам недостаје још САМО ЈЕДАН папир?

Замислите да имате на располагању асистенткињу, која 24 часа, 7 дана у недељи може да вам пружи информације како да остварите неко право или услугу?

Питајте Миу, она вам пружа информације о процедурама и потребној документацији за поједине услуге!

МИА је дигитална градска асистенткиња (четбот) која вас води кроз одређене административне процесе, пружајући вам информације и притом штедећи ваше време.

 

МИА је доступна 24 часа, 7 дана у недељи. Са њом можете да комуницирате путем Вајбера, Фејсбук Месинџера, као и путем веб странице Градске управе.

КАКО МИА МОЖЕ ДА ВАМ ПОМОГНЕ?

Од сада, информације о корацима и потребној документацији затражите од МИЕ! Уколико су вам потребне информације о:

МИА ће вам уштедети време потребно за добијање информација о прикупљању документације, информације о таксама, процесима и слично. Заборавите на одлазак на Градски шалтер, јер много тога можете сазнати од МИЕ и то са места и у време које ви желите!

ГДЕ РАДИ МИА?

Започните конверзацију кликом на иконицу за веб чет (у доњем десном углу) или питајте Миу кликом на иконицу Вајбер платформе. Ако сте корисник Фејсбук мреже конверзацију ћете УСКОРО моћи остварити и путем странице „Град Сомбор“.

 

ЗАШТО МИА?

МИА је четбот који олакшава пружање јавних услуга, тако што убрзава поступке и смањује потребу за одласком на више градских локација да би се завршили административни процеси, који су често законски обавезни.

 

Четботови представљају најсавременија технолошка решења за комуникацију и данас замењују безброј корисничких сервиса у развијеном свету.

 

МИА помаже запосленима у Градској управи да једноличне послове замене сложенијим и занимљивијим, а грађанимаомогућава да многобројне одговоре добију из свог дома или неке друге удобне локације, у време када им највише одговара.