јул 17

МЛАДИ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ

Представник Клуба спортских риболоваца „Меџик фиш“ Далибор Милошевић, репрезентативац Небојша Шарчански, репрезентативац Василије Милошевић, градоначелница Душанка Голубовић и представник Клуба спортских риболоваца „Меџик фиш“ Живојин Шарчански

Представник Клуба спортских риболоваца „Меџик фиш“ Дамир Милошевић, репрезентативац Небојша Шарчански, репрезентативац Василије Милошевић, градоначелница Душанка Голубовић и представник Клуба спортских риболоваца „Меџик фиш“ Живојин Шарчански

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић примила је данас представнике Клуба спортских риболоваца „Меџик фиш“ из Сомбора који су учествовали и остварили запажене резултате на државном првенству.

На последњем колу државног такмичења у Лазаревцу наступило је 20 клубова из Целе Србије са око 50 учесника у три узрасне категорије. У категорији кадета до 15 година наступило је 28 такмичара, у категорији млађих јуниора узраста до 20 година наступило је 16 такмичара и у категорији старијих јуниора до 25 година такмичило се 5 учесника.

Клуб спортских Риболоваца „Меџик фиш“ наступио је са два такмичара и остварио запажени резултат. Небојша Шарчански у категорији кадета освојио је друго место и постао вицешампион државе, те стекао статус репрезентативца, а Василије Милошевић је у категорији млађих јуниора освојио треће место и такође стекао статус државног репрезентативца.

Оба наша млада суграђанина наступиће у репрезентацији Србије на светском првенству које се одржава наредне године у Сегедину на језеру Маћер.

На пријему код градоначелнице били су представници клуба Дамир Милошевић и Живојин Шарчански, као и репрезентативци Василије Милошевић и Небојша Шарчански.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација