НАСТАВЉЕНА МАСОВНА ИМУНИЗАЦИЈА У НАСЕЉЕНИМ МЕСТИМА, НАРЕДНИХ ДАНА МОГУЋА ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА У ГРАДСКОЈ ХАЛИ „МОСТОНГА“

У оквиру спровођења масовне имунизације у борби против заразне болести ковид 19 на територији Града Сомбора данас је, поред редовне вакцинације на пункту у Градској хали „Мостонга, организована вакцинација и у насељеним местима Светозар Милетић, Станишић и Риђица.

Масовна имунизација организована у Светозар Милетићу, Станишићу и Риђици

На вакцинацију Фајзер вакцином у Станишићу се пријавило око 60 грађана, у Светозар Милетићу 20, а исти број грађана био је и у Риђици. Ревакцинација ће бити организована након три недеље.

Становници насељених места за вакцинацију могу да се пријаве у својим месним заједницама

Масовну имунизацију у насељеним местима и данас је пропратила Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област спорта, омладине, деце и здравства.

На вакцинацију у насељењним местима данас се јавило 100 грађана

Становници села који су исказали интересовање за вакцинацију против заразне болести ковид 19, а због одређених проблема нису могли да дођу на пункт у Градској хали „Мостонга“ могу да се пријаве за вакцинацију у својим месним заједницама.

Град Сомбор ће сваки пут када добије већу количину вакцина организовати вакцинацију у неком од насељених места како би вакцине биле лако доступне свим гађанима.

Вакцинација без заказивања наредних дана од 14 до 20 часова  у Градској хали „Мостонга“

Вакцинација без заказивања за све пунолетне грађане вакцинама Синофарм, Фајзер и Спутњик организује се 28. 29. и 30. априла, у термину од 14 до 20 часова, на вакциналном пункту у Градској хали „Мостонга“, на адреси Апатински пут бб Сомбор.