дец 31

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ДУШАНКЕ ГОЛУБОВИЋ ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ СОМБОРА

Градоначелница Душанка Голубовић

Градоначелница Душанка Голубовић

Драги суграђани,

испраћамо још једну годину, која је за све нас била подједнако бременита различитим пословним, породичним и личним изазовима. Из искуства које је за нама, треба да извучемо поуку да је оно најважније што нас храбри и одржава свежима управо љубав и подршка оних који су уз нас свакодневно. Осврнимо се иза себе и око себе и погледајмо шта смо урадили добро, а шта смо могли да урадимо боље, и нека нам та спознаја буде идеја водиља за годину која је пред нама!

Свима нама, драги суграђани, најискреније желим да Нова 2020. година, пре свега, донесе мир, породичну и личну срећу, разумевање и напредак; да Нова 2020. година буде позитивна прекретница у коју ћемо уткати сву своју мудрост; да будућност свакидашњег живота буде извеснија и сигурнија, а да наш град и свако наше село буду према мери и потреби нас који у њима живимо. Такође, желим да нас у Новој години повезује међусобна љубав и разумевање који су предуслови квалитетније свакодневице.

Драги Сомборци, драги пријатељи, у Новој 2020. години желим да Ваши домови буду испуњени радошћу и добрим здрављем, а сваки посао који започнете нека Вам донесе  задовољство и успех.

Срећна Нова Година!

                                                                                                   Градоначелница Сомбора

                                                                                                      Душанка Голубовић

Званична интернет презентација