НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Драги суграђани,

Заједничким напорима успели смо да савладамо различите изазове које је година на измаку поставила пред нас.

Првих дана 2021. године и даље смо били притиснути потребама у вези са борбом против корона вируса, тако да смо ради заштите здравља грађанства устројили функционалан вакцинални пункт. У области здравства почели смо реконструкцију сомборског породилишта, чиме ћемо обезбедити да већ првих дана нове године, мајке доносе бебе на свет у модерно опремљеном породилишту.

Наставили смо активности и на важним инфраструктурним пројектима изградње бустер станице и фабрика вода у селима која нису имала квалитетну воду за пиће, а несумњиво најважнији пројекат, чији почетак реализације треба да буде већ првих месеци нове године је изградња брзе саобраћајнице, као једног од најзначајнијих предуслова за долазак инвеститора у наш Град.

Годину завршавамо оснивањем Регионалног центра за управљање отпадом, што је несумњиво капитални пројекат у циљу заштите животне средине. И у 2022. години, настављамо реализацију вишегодишњег пројекта „Чиста Србија“, кроз који граду и селима обезбеђујемо изградњу пречистача за воду и 243 км канализационе мреже.

За остварење изнесених планова, желим вам стрпљење и да нас све заједно послужи здравље.

Нека нам је свима срећна и успешна Нова, 2022. година!