ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ АУТО – МОТО СКУП У СОМБОРУ

Љубитељи аутомобила из Сомбора, одржали су данас хуманитарни ауто – мото скуп, како би помогли у прикупљању средстава за малу Емили Буцало која болује од церебралне парализе. Догађај је подржао и градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић, који је посетио скуп и поздравио окупљене. Током обиласка изложбе аутомобила, градоначелник Ратковић је разговарао са малом Емили и њеним родитељима, као и са учесницима у догађају.

Eмили Буцало још увек не хода, али се храбро бори да као и друга деца, једног дана прохода. Новчана средства су јој потребна за лечење, лабораторијске анализе, оперативне захвате, специјалистичке прегледе, физикалне терапије, ортопедска помагала, као и за путне трошкове и смештај.

На одржаном ауто – мото скупу, својим присуством, догађај су увеличали и ауто – мото клубови из свих крајева АП Војводине, као и гости из Републике Хрватске. Један од организатора догађаја, Зоран Векић, захвалио се свима на присуству и поручио да ће ауто – мото клубови увек бити за хуманитарне и друге активности у интересу наших суграђана.