јан 06

ОДРЖАН „ОТВОРЕН ДАН“ У МЗ СТАРА СЕЛЕНЧА

Грађани у разговору са градоначелницом Душанком Голубовић и тимом сарадника

Грађани у разговору са градоначелницом Душанком Голубовић и тимом сарадника

У просторијама МЗ Стара Селенча градоначелница Сомбора Душанка Голубовић је са тимом својих сарадника имала прилику да разговара са грађанима који су дошли лично да изнесу своје проблеме, захтеве, предлоге и недоумице које се односе на свакодневни живот у овој месној заједници.

Како би се што боље одговорило на интересовања грађана, уз градоначелницу су били начелница Градске управе Хелена Роксандић Мусулин, начелник Одељења за комуналне, имовинско правне и стамбене послове Игор Латас, директорка ЈКП „Водоканал“ Сомбор Јасмина Бобић, директор ЈКП „Простор“ Сомбор Горан Нонковић, директор ЈКП „Зеленило“ Сомбор Никола Ланчушки, а овај пут им се придружио и председник Скупштине града Сомбора прим. др Зоран Парчетић.

Ко није био у могућности да дође на састанак могао је да се обрати градоначелници писаним путем, а њен одговор ће бити достављен на кућну адресу.

Градоначелница ће наставити да обилази месне заједнице Сомбора сваке прве суботе у месецу. Следећи „Отворени дан“ ће се одржати у МЗ Светозар Милетић 02.02.2019. године. Грађани ове месне заједнице који имају потребу да се обрате градоначелници, а неће бити у могућности да дођу тог датума, могу да своја питања пошаљу у писаној форми на адресу: Доситеја Обрадовића број 3, Светозар Милетић, или путем мејла на адресу: otvorenidani@sombor.rs.

                                                                     Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација