феб 04

ОДРЖАН ОТВОРЕНИ ДАН У МЗ СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ

Поред градоначелнице Душанке Голубовић, састанку су присуствовали Хелена Роксандић Мусулин,  начелница ГУ града Сомбора, Мирослав Ковачић градски већник задужен за комуналну област, Горан Нонковић директор ЈКП "Простор Сомбор и Јасмина Бобић директорица а ЈКП "Водоканал"

Поред градоначелнице Душанке Голубовић, састанку су присуствовали Хелена Роксандић Мусулин, начелница ГУ града Сомбора, Мирослав Ковачић градски већник задужен за комуналну област, Горан Нонковић директор ЈКП „Простор Сомбор и Јасмина Бобић директорица а ЈКП „Водоканал“

У суботу 2. Фебруара градоначелница града Сомбора Душанка Голубовић са тимом својих сарадника у  просторијама МЗ Светозар Милетић примила је грађане који су желели лично да разговарају са Градоначелницом и изнесу јој своје проблеме, захтеве, предлоге као и недоумице које се односе на свакодневни живот у Светозар Милетићу.

Да је градоначелница донела праву одлуку да на овај начин отвори своја врата за грађане, потврдило се и овде у Светозар Милетићу. Интересовање као и у свим осталим месним заједницама је било велико. Двадесет грађана се пријавило за разговор а теме су и овде биле различите. Велики број питања се односио на комуналну област, уређење села, одржавање путева. Градоначелница и њен тим дали су одговоре на многобројна питања везана за финансирање фудбалског клуба,  кога су после 18 година сами мештани својим средствима поново покренули, отварање вртића за децу од 3 до 5 година, изградњу цркве за коју су већ постављени и освештани темељи. Доста питања било је и о даљем функционисању добровољног ватрогасног друштва из Светозар Милетића и завршетку бустер станице којом ће се решити проблем водоснабдевања.

Интересантно је напоменути да су мештани на састанак са градоначелницом овај пут долазили са списком питања како својих тако и од суграђана који су их делегирали у њихово име, а било је наравно и молби за решавање личних проблема појединих мештана.

На самом крају посете Милетићу градоначелница је са тимом својих сарадника обишла и Добровољно ватрогасно друштво из овог места и на лицу места се упознала са опремом и условима у којима ово друштво функционише.

Састанку су осим Градоначелнице присуствовали и Хелена Роксандић Мусулин, начелница градске управе града Сомбора,  Мирослав Ковачић, градски већник задужен за комуналну област, Горан Нонковић директор ЈКП „Простор“ Сомбор и Јасмина Бобић директорица ЈКП „Водоканал“ Сомбор.

Како би изашли у сусрет потребама грађана Сомбора, Градоначелница ће наставити да обилази Месне заједнице града Сомбора и прима грађане. Следећи ОТВОРЕН ДАН одржаће се у суботу 2. марта.

Званична интернет презентација