сеп 16

ОДРЖАНА 172. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА ГРАДА СОМБОР

172. Седница Градског већа града Сомбора

172. Седница Градског већа града Сомбора

На данашњој 172. Седници Градског већа града Сомбора којом је председавала градоначелница Сомбора Душанка Голубовић, градски већници су размотрили и једногласно усвојили Извештај о извршењу одлуке о буџету града Сомборa за 2019. годину за период јануар-јун и упутили Скупштини града на разматрање и усвајање.

Према овом извештају укупнo остварени приходи у првих шест месеци 2019. године износе 1.341.760.989 динара, што чини 41,46 % остварења у односу на план прихода у складу са Одлуком о буџету града за 2019.годину.  У првој половини ове године извршени су расходи у висини 1.261,7 милд. динара што представља 37,99% од укупно планираних расхода. О овој тачки дневног реда као и о данас једногласно усвојеном Нацрту одлуке о првом ребалансу одлуке о буџету града Сомбора за 2019. годину расправљаће се на наредној седници скупштине града Сомбора.

На данас одржаној 172. Седници Градског већа,  већници су размотрили и усвојили 23 тачке дневног реда, међу којима је  и предлог Решења о давању сагласности на правилник о раду ЈКП „Чистоћа“ Сомбор о ком ће се одлучивати на наредној седници.

Градски већници су размотрили и низ других  питања из делокруга свог рада.

                                                                                     Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација