феб 14

ОДРЖАНА 195. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА

195. седница Градског већа

195. седница Градског већа

У четвртак 13.02.2020. одржана је 195. седница Градског већа града Сомбора којом је председавала градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

Чланови већа усвојили су Извештај о раду градоначелнице и градског већа града Сомбора за 2019. годину као и извештај о раду Градске управе Града Сомбора за 2019. годину. Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и начелница Градске управе Хелена Роксандић Мусулин презентоваће ове извештаје и одборницима Скупштине града Сомбора на наредној седници.

Чланови већа дали су сагласност на прве измене и допуне програма пословања Јавних предузећа Чистоћа, Енергана, Паркинг сервис Сомбор, Простор, Водоканал, Водовод Бездан, Зеленило као и на предлог одлуке о окончању поступка ликвидације установе културе  Галерија „Стојков“.

На 195. Седници чланови Градског дали су сагласност и на прве измене и допуне Статута ЈКП „Чистоћа“ Сомбор као и на предлог Одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора ЈКП  „Чистоћа“. О свим овим тачкама али и о другим питањима изјасниће се и одборници на наредној седници Скупштине Града Сомбора.

Градско веће је одлучило о финансијским и другим питањима из делокруга свог рада.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација