окт 15

ОКТОБАРСКА НАГРАДА НИКИТИ АНДРЕЈЕВУ, ЗА НЕМЕРЉИВ ДОПРИНОС У ОБЛАСТИ ВОДОПРИВРЕДЕ

Градско веће - 135. седница

Градско веће – 135. седница

На 135. седници Градског већа, одржаној данас, усвојен је извештај о извршењу Одлуке о буџету града Сомбора за период јануар-јун 2018. године. Према извештају, који ће на разматрање и коначно одлучивање бити упућен одборницима Скупштине града, у првих шест месеци 2018. године укупни  приходи остварени су у  износу од  1.285.809.336,00 динара.

У истом периоду, расходи су остварени у износу од  1,152 милијарде динара.

Чланови Већа прихватили су предлог Комисије за спровођење поступка за утврђивање предлога за доделу повеље и награде и одлучили да се Октобарска награда за 2018. годину, као посебно признање за трајно животно дело додели Никити Андрејеву, дипл. инж. грађевинарства у пензији.

Инжењеру Андрејеву награда је додељена за допринос остварен у области водопривреде.

Господина Андрејева за признање и награду, предложили су у одвојеним пријавама, у првој Милан Војновић, а у другој Дуња Прокић и Ференц Варга.

Осим дипломе,  Никити Андрејеву  следује и новчана награда у износу од 120.000,00 динара.

Градско веће је на 135. седници, одржаној данас, одлучило и о расписивању јавног позива за суфинансирање предлога пројеката удружења грађана у области социјалне и здравствене заштите, те о расписивању јавног позива за доделу средстава за финансирање и суфинансирање програма удружења грађана која негују идентитет националних мањина-националних заједница.

Градско веће је одлучило о финансијским и другим питањима из делокруга свог рада.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација