јул 13

ПОЧЕЛО ТАКМИЧЕЊЕ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

Фотографија из архива - пријем представника Сомбора код заменика градоначелнице Антонија Ратковића и члана Градског већа Немање Сарача

Фотографија из архива – пријем представника Сомбора код заменика градоначелнице Антонија Ратковића и члана Градског већа Немање Сарача

На музичко-сценском такмичењу „Србија у ритму Европе“ Сомбор ове године представља Лука Шкибола, уз плесну пратњу Теодоре Бијелић и Николине Миловановић. Они ће 6. септембра у живом преносу наступити са песмом Џона Лудвика који је представљао Краљевину Шведску на Евровизијском такмичењу.

Фестивал ће се преносити уживо на Првој Српској Телевизији, али новина у систему такмичења је да је гласање већ почело. Од 6. јула линије су отворене, па све до краја наступа 6. септембра 2020. године.

Представници Сомбора наступиће под редним бројем 15, што је уједно и њихов број за гласање. Лука, Теодора и Николина даће све од себе да заузму што бољи пласман, а у томе им можемо помоћи гласањем путем смс поруке слањем ПЕСМА(размак)15 на број 1557. Резултати могу да се прате на дневном нивоу на инстаграм профилу “Ритам Европе”, а сваке суботе победник гласања за ту недељу гостујује у емисији „150 минута” на Првој Српској Телевизији.

Наше представнике на такмичењу подржава и Град Сомбор који им је, између осталог, обезбедио одећу за предстојећи сценски наступ.

Званично представљање Луке, Теодоре и Николине можете да погледате на

https://www.youtube.com/watch?v=_0jp5_9jQWI.

Званична интернет презентација