апр 08

ПОКРЕНУТА НОВА АПЛИКАЦИЈА – ОНЛИНЕ ПИЈАЦА

Сходно тренутној ситуацији у земљи изазваној вирусом COVID-19, све пијаце у Србији су затворене. Већина произвођача и дистрибутера пољопривредних и других производа, раније пласираних на пијацама, нису више у могућности да своје производе пласирају на овај начин, а грађани се  отежано снабдеју свежим производима који су се продавали на пијацама.

Како би помогли грађанима да лакше дођу до свежих намирница, као и продавцима да пласирају своје производе широј популацији, ЈКП „Тржница“ Ниш, на свом wеб порталу http://trznicanis.rs/, омогућила коришћење апликације http://trznicanis.rs/shop где грађани могу да пронађу производе као и добављаче који дистрибуирају или производе исте. У апликацији се налазе подаци о понуђачима (назив, број телефона, адреса, емаил адреса) као и о производима које код њих можете набавити. На картици детаља продавца види се и додатни опис, уколико постоје неке специфичности (достава бесплатна или не или бесплатна за поруџбине преко неког износа…). На картици детаља производа можете погледати све продавце који тај производ имају у понуди. Могуће је понуђаче претраживати и по производу, уколико неко жели да контактира сваког од њих и провери услове куповине. На wеб порталу могу се  претраживати артикли, продавци и добити списак свих продаваца у табеларном облику.

Продавци нису ограничени само на нишки регион. Идеја је да се помогне свим грађанима Републике Србије.

Када корисник одабере опцију сви продавци http://trznicanis.rs/sellerslist  омогућена је претрага по грaдовима/општинама.

Позивају се сви продавци са територије града Сомбора који желе да се и њихова понуда нађе на апликацији и који су заинтересовани да на овај начин пласирају своје производе да се прикључе и представе своју понуду. Упутство како да то урадите можете наћи на линку http://trznicanis.rs/shop_info

Оглашавање је бесплатно.

Званична интернет презентација