ПОКРЕНУТА ПЛАТФОРМА-ЕЛЕКТРОНСКА ПИЈАЦА СРБИЈЕ

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде покренуло је рад  платформе  https://pijaca.minpolj.gov.rs  (Елекотронска Пијаца Србије), а све у циљу да се омогући произвођачима квалитетне хране директан контакт са потрошачима у градским ова платформа треба да донекле замени постојеће системе дистрибуције и омогући потенцијалним купцима лако повезивање са произвођачима.

Регистрација је веома једноставна. Довољно је унети WЕБ адресу https://pijaca.minpolj.gov.rs, затим кликнути на квадратић у доњем десном углу “Регистрација домаћинстава” (фотографија 1), а затим и кликнути на “Регистрација произвођача” (фотографија  2). Потом треба унети елементарне податке: контакт, производни програм, wеб или  FB презентација, системе квалитета (ако постоје) и локацију (унети на мапи). За наведену процедуру Вам је потребо око  5 мин.

Уколико  имате  проблема са регистрацијом, можете контактирати  Марка Мајсторовића на 064/8188-777 или  представника ЈКП „Простор“ Сомбор- Горана Велебит на 060/0101-207.

Град Сомбор овим путем позива све пољопривреднике и добављаче (предузећа) који су заинтересовани да своје производе пласирају на овај начин да се региструју и на тај начин помогну нашим суграђанима, као  и широј популацији,  да лакше дођу до свежих намирница.