јун 16

ПОЛОЖЕН КАМЕН ТЕМЕЉАЦ НОВОГ СТАМБЕНО-ПОСЛОВНОГ ОБЈЕКТА У СОМБОРУ

Градоначелница Душанка Голубовић по обичају након полагања, камен темељца и једна  лопата малтера

Градоначелница Душанка Голубовић по обичају након полагања, камен темељца и једна лопата малтера

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић положила је камен темељац новог стамбено пословног простора у Сомбору.

Наиме, градоначелница Сомбора је изашла у сусрет жељи инвеститора и у петак 14. Јуна 2019. године обишла градилиште у Сомбору где је све било спремно за освештење и полагање темеља новог пословно стамбеног објекта „PALAZZO ALESSANDRO“ у Штросмајеровој улици. Инвеститор је „Modern home investment & consulting safe“ a извођач радова је „СТИЛ-ИЗГРАДЊА“ ДОО Сомбор.

Објекат ће имати 38 стамбених јединица и 4 пословна простора а рок за завршетак радова је 31. август 2020. године и како каже инвеститор ово неће бити једини пројекат у Сомбору јер у плану има још много  тога као и велику жељу да улаже у наш град.

„Желимо сву срећу инвеститору који није једини у Сомбору, а наша жеља је да услови које смо као град поставили буду адекватни за оне који желе да граде, а сигурни за оне који после треба те грађевине да користе. Ми вам искрено желимо да ово не буде ваша прва грађевина у нашем граду и да вам се испоштују сви рокови које сте поставили за изградњу једне лепе и сигурне грађевине“ рекла је градоначелница Душанка Голубовић обраћајући се присутнима након полагања камен темељца новог пословно стамбеног објекта у граду.

                                                                              Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација