ПОЗИВ МЛАДИМА ДА СЕ ДО 27. ФЕБРУАРА ПРИЈАВЕ НА ОБУКУ ЗА ПРИПРЕМУ ПРОЈЕКАТА КОЈИ СЕ ФИНАНСИРАЈУ ИЗ СРЕДСТАВА МЕЂУНАРОДНИХ ФОНДОВА

Обука младих са територије града Сомбора, старости од 15 до 30 година, за припрему и реализацију пројеката који се финансирају из средстава  фондова Европске уније и других међународних фондова биће организована почетком марта. С обзиром да је број учесника обуке ограничен, град Сомбор као реализатор обуке, позива младе да се за учешће на обуци пријаве најкасније до уторка, 27. фебруара 2018. године.

Пријаве се врше попуњавањем формулара који је доступан на сајту www.mladisombora.rs

Информацију  о пријему за учешће у обуци, млади  који буду укључени у обуку, добиће до краја дана у  среду, 28. фебруара 2018. године, а тада ће им бити прослеђена и агенда обуке.

Обука ће бити реализована у Омладинском клубу града Сомбора  у два дела, први део обуке биће организован у периоду од  2. до 4. марта, а други од 9. до 11. марта 2018. године.

За учеснике обуке обезбеђени су оброци, освежење, промо материјал, материјал за рад, сертификати о похађању обуке и  услуга превоза за учеснике из насељених места на територији града Сомбора.

Обука се организује у оквиру пројекта „МЛАД СЕ ПРОМЕНИ, ЗА ПОСАО ПОКРЕНИ 3.0 – унапређење запошљивости и подстицање запошљавања младих у Сомбору“, а партнери локалне самоуправе у пројекту су  Сомборски  едукативни  центар и Сомборски  омладинским Боом,  уз финансијску подршку Министарства омладине  и  спорта  Републике Србије.

Додатне информације заинтересовани могу добити електронским путем: е-маил: kancelarijazamlade@sombor.rs и путем телефона број: 062/87-50-901

Послови информисања и односа са јавношћу