нов 21

ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ УСЛУГА

Презентација пројекта дигитализације услуга

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и начелница Градске управе Хелена Роксандић Мусулин, у среду 20. новембра, одржале су радни састанак са представницима НАЛЕД-а и GIZ Open Regional Fund- Modernisation of Municipal Servises.

Овом приликом одржана је презентација пројекта „Унапређење општинских услуга у Србији и Босни и Херцеговини увођењем ChatBot апликације”. Циљ пројекта је да се унапреде услуге у погледу транспарентности и доступности сервисних информација, да се олакша комуникација са грађанима путем дигитализације одабраних сервисних услуга и стави на располагање 24 часа сваког дана свим грађанима.

Пројекат „Унапређење општинских услуга у Србији и Босни и Херцеговини увођењем ChatBot апликације“ треба да се реализује у сарадњи са НАЛЕД-ом, ради се о пројекту који је компанија Saga New Frontier Group развила са GIZ -ом и BFC SEE мрежом као део develoPPP.de фонда.

Састанку су присуствовали и Саша Милић испред Одељења за локални економски развој, пројектни менаџер у НАЛЕД-у Ивана Богосављевић Чикић и  пројектни менаџер у GIZ Open Regional Fund- Modernisation of Municipal Servises Зоран Јаковљев.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација