ПРИЈЕМ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА – ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРАВА И МОГУЋИХ РЕШЕЊА ЗА УПИТЕ ГРАЂАНА

Градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић
Градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић

Градоначелник Града Сомбора Антонио Ратковић

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и заменица градоначелника Љиљана Тица, са својим стручним сарадницима, данас су одржали пријем током којег су грађани могли да им се обрате и да разговарају о различитим темама из делокруга рада локалне самоуправе, о проблемима и недоумицама које се односе на свакодневни живот у месним заједницама и граду, као и о томе на који начин Град Сомбор може да помогне у решавању одређених питања.

На данашњи састанак са градоначелником и заменицом градоначелника јавило се тридесетак грађана, а најчешћа питања била су из комуналне области и области социјалне заштите.

Пријеми грађана су замишљени као термин резервисан за ослушкивање и слушање потреба грађана.  Током ових разговора људима се представљају права и могућности су им на располагању за решавање њихових упита, у складу са прописаним правилима и процедурама.

Пријем грађана одржава се сваког последњег четвртка у месецу, а заинтересовани састанак треба да закажу позивом на број телефона 025/468-269, или путем електронске поште на мејл адресу: prijemgradjana@sombor.rs, најкасније до 20. у текућем месецу.