нов 16

РАДИОНИЦЕ О ПОТРЕБИ ПРОГРАМА РАЗВОЈА ТУРИЗМА И ВИЗИЈИ  ТУРИЗМА ГРАДА СОМБОРА,  ОДРЖАЋЕ СЕ 20. И 21. НОВЕМБРА

У складу са Стратегијом развоја туризма Републике Србије од 2016-2025. године и Акционим планом за њено спровођење, локална самоуправа има обавезу да изради  Програм развоја туризма града Сомбора 2017-2025. У жељи да на најбољи начин дефинише даље правце и циљеве развоја ове сфере привредног живота локална самоуправа жели да у припрему програма укључи све заинтересоване,  да својим предлозима и смерницама употпуне и обогате доношење овог програма.

Сви који желе да се укључе у овај пројекат, позивају се да своје предлоге представе на радионицама које ће бити организоване 20. и 21. новембра 2017. године у просторијама Пољопривредне стручне службе Сомбор, Стапарски пут, бр. 35.

На првој радионици, 20. новембра  од 11.00 часова, говориће се  о потреби Програма развоја туризма, а тема друге радионице која ће се одржати од 10.00 часова, 21. новембра, биће „Визија и мисија развоја туризма града Сомбора“.

Радионице ће реализовати београдска агенција „Саветник у туризму“, а модератори ће бити доцент доктор Бранко Красојевић и докторант Данијела Вићентијевић.

                                                                Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација