јун 21

РАДОВИ НА САНАЦИЈИ ЗГРАДЕ И ДВОРИШТА ОШ „НИКОЛА ВУКИЋЕВИЋ“ ПРИ КРАЈУ

Завршава се реконструкција ОШ „Никола Вукићевић“

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић са сарадницима, посетила је Основну школу „Никола Вукићевић“ у којој су у току радови на санацији зграде у оквиру пројекта  енергетске ефикасности.  Градоначелница се на лицу места се уверила да су радови при самом крају, остале су, како је директор школе Ђуро Буловић казао, ситне поправке и пресвлачење спортског терена тартаном.

У оквиру пројекта енергетске ефикасности у ОШ „Никола Вукићевић“  дрвена столарија је замењена ПВЦ столаријом, санирани су подови у учионицама у старом делу зграде и замењени подови у новом делу зграде. Саниран је и кров, у дворишту су постављене бехатон плоче, а спортски терен је асфалтиран и још је потребно да се пресвуче тартаном.

Реализацију пројекта финансира Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије, а суфинансијер је локална самоуправа.

За пројекат санације ОШ „Никола Вукићевић“ Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе РС определила је 17.385.482,40 динара.

Радови на санацији школе, дворишта и спортског терена почели су 20. марта 2017. године, а извођач је новосадско предузеће „ГАТ“ д.о.о. које би требало да их оконча у наредних 15-ак дана.

Директор Буловић је градоначелници Сомбора и њеним сарадницима, главном урбанисти града Сомбора Милану Стојкову и Браниславу Сворцану, помоћнику за културу и информисање, говорио и о новим пројектима.

                                                                  Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација