РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИВРЕДНЕ СУБЈЕКТЕ КОЈИ СЕ БАВЕ УГРАДЊОМ СОЛАРНИХ ПАНЕЛА И УНАПРЕЂЕЊЕМ ТЕРМОТЕХНИЧКИХ СИСТЕМА

javni poziv

Град Сомбор, у оквиру Програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова, по први пут ће спроводити мере уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте.

Како би се ове мере реализовале, позивају се привредни субјекти да се јаве на Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља на територији Града Сомбора за 2022. годину.

Све информације о јавном позиву, условима и начину пријаве заинтересовани привредни субјекти могу да погледају на следећем линку:

За реализацију ових мера енергетске санације Град Сомбор и Министарство рударства и енергетике обезбедили су средства у износу од 6.000.000 динара. Јани позив је отворен до 29.07.2022. године.