мар 09

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ПРОГЛАШЕЊА ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ ИВИЦА ДАЧИЋ – „СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ (СПС), ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА (ЈС) – ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА“

На седници Изборне комисије града Сомбора, одржаној дана 09. марта 2020. године проглашена је Изборна листа ИВИЦА ДАЧИЋ – „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма“ коју је 09. марта 2020. године поднела Коалиција: „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС)“ за изборе за одборнике у Скупштину града Сомбора, расписане за 26. април 2020. године.

Уз Изборну листу поднето је укупно 976 правно ваљаних оверених изјава бирача да подржавају наведену изборну листу са предложених 32 кандидата за одборнике у Скупштину града Сомбора.

На седници је донето и Решење о неиспуњењу услова за одређивање представника подносиоца Изборне листе у проширени састав Изборне комисије града Сомбора и бирачких одбора, с обзиром на то да није предложено најмање 2/3 кандидата од укупно 61 одборника који се бира у Скупштину града.

Званична интернет презентација