сеп 05

СОМБОР ПОСЕТИО ПРЕДСЕДНИК ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ ИГОР МИРОВИЋ

Блок 82 је потпуно комунално опремљен за стамбене и пословне просторе

Блок 82 је потпуно комунално опремљен за стамбене и пословне просторе

Председник Покрајинске владе Игор Мировић посетио је данас Сомбор и обишао Индустријску зону у коју су заједнички инвестирали Покрајинска влада и Град Сомбор. Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић дочекала га је у новоизграђеном у Блоку 82, а затим су обишли саобраћајнице у сомборској Индустријској зони.

„Покрајинска влада и Град Сомбор инвестирали су више од два милиона евра за изградњу и инфраструктурно опремање Индустријске зоне у овом граду, и већ имамо заинтересоване и домаће и стране инвеститоре“, истакао је је председник Покрајинске владе Игор Мировић.

„Задовољство нам је што данас имамо прилику да председнику Покрајинске владе Игору Мировићу, али и његовим сарадницима можемо да покажемо резултате нашег заједничког рада, који се пре свега огледају у заједничким напорима и залагањима да Сомбор у Индустријској зони добије комплетно комунално опремљене и уређене локације које може да понуди инвеститорима за изградњу њихових индустријских погона, али свакако и Блока 82 као стамбеног и пословног дела града у коме је, захваљујући комуналном опремању, сада такође могуће изграђивати и радити у далеко бољим и лакшим условима“ рекла је овом приликом градоначелница Душанка Голубовић.

У оквиру посете, обишли су и Средњу техничку школу и најавили заједнички пројекат реконструкције главне школска зграде и спортске сале.

Догађају су присуствовали и покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Огњен Бјелић и директор Управе за капитална улагања Војводине Недељко Ковачевић.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација