СОМБОРУ ДОДЕЉЕНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ДОБРУ САРАДЊУ СА ПОЉОПРИВРЕДНОМ СТРУЧНОМ СЛУЖБОМ

У четвртак, 19. јануара Пољопривредна стручно-саветодавна служба Сомбор (ПСС) организовала је састанак, у сарадњи са Градом Сомбором и општинама Апатин и Оџаци, на ком су учествовали представници савета месних заједница.

Повод за састанак било је представљање рада и резултата ПСС у протеклој години, шта може да се побољша у наредном периоду и на који начин би могла да се оствари још боља сарадња Службе са представницима месних заједница и удружењима грађана.

Испред Града Сомбора састанку је присуствовао члан Градског већа за област заштите животне средине Слободан Станић, коме је овом приликом директор ПСС Слободан Сабадош уручио повељу – признање које је Министарство пољопривреде доделило Граду Сомбору за сарадњу са Пољопривредном стручном службом, поводом прославе стогодишњице саветодавства у Србији.

Станић се захвалио на признању и на доброј сарадњи Пољопривредној стручној служби, али и свим месним заједницама, посебно истакавши успешност прошлогодишње акције прикупљања амбалажног пестицидног отпада, која је остварена захваљујући заједничким залагањима.