јун 05

ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА ОДРАСЛИХ КОМАРАЦА

Обавештавамо грађане града Сомбора и свих насељених места у општини Сомбор да ће у периоду од 10.06.2019.године до 30.06.2019.године, предузеће „Орис“ доо Сомбор у сарадњи са „Циклонизација“ Ад Нови Сад извршити третман сузбијања одраслих комараца на територији града Сомбора и припадајућих насеља  из ваздуха и са земље. Третман ће се вршити у предвечерњим часовима од 18:00 до 23:00 часа у данима када метеоролошки услови буду повољни.

Сузбијање одраслих комараца са земље ће се вршити УЛВ техником на територији свих насеља препаратом на бази активне материје делтаметрин, док ће се авиотретман вршити препаратом на бази активне материје ламбдацихалотрин у заштитној зони Дунава и ободним деловима насеља Бачки Моноштор и Бездан.  Препарати су штетни за пчеле, те се моле пчелари да заштите или изместе своје кошнице.

 Мапе са локацијама на којима се врши третман налазе се на фб и интернет страници предузећа ОРИС доо Сомбор, где се могу пратити најаве и прецизни термини радова. Доступан телефон за сва питања је: 025/ 515 50 55.

                                                                     Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација