У ТОКУ РАДОВИ НА АСФАЛТИРАЊУ УЛИЦЕ МАРКА ОРЕШКОВИЋА У КЉАЈИЋЕВУ

У току су радови на асфалтирању неасфалтиране улице Марка Орешковића у Кљајићеву, а исте су данас обишли члан Градског већа за област комуналне делатности и инвестиција Ђорђе Зорић, чланица Градског већа за област социјалне заштите Јована Миљевић, те председница Савета Месне заједнице „Кљајићево“, Данијела Ивановић са сарадницима.
У разговору са извођачима радова „Војпут“ д.о.о. Суботица и надзорним органом ЈКП „Простор“ Сомбор, представници локалне самоуправе су се информисали о тренутним, али и будућим радовима када је овај пројекат у питању. По завршетку припремних радова, приступило се асфалтирању коловоза у дужини од 350 метара, након чега ће се уредити банкине. Завршетком ових радова, још једна неасфалтирана улица добиће нови и модеран коловоз који ће пружити квалитетније и безбедније саобраћајне услове за становнике наведене улице.
Поред тога, у току су и радови на реконструкцији пешачке стазе на Месном гробљу у Кљајићеву. Тренутно се изводе радови на ископу и насипању туцаника, након чега ће се наведена стаза асфалтирати у дужини од 170 метара.
Град Сомбор ради на уређењу саобраћајне инфраструктуре у граду и насељеним местима, а са тим радовима ће се наставити и у наредном периоду на задовољство свих наших суграђана.