Povratak na Usluge

Prijavite komunalni problem

Ova stranica namenjena je da pomogne rešavanju komunalnih i drugih problema koji su u nadležnosti  gradske uprave grada Sombora i javnih preduzeća čiji je osnivač grad Sombor.

Sistem „Prijavite komunalni problem“ je sistem za prijavu i evidentiranje problema. U potpunosti je u funkciji građana,  u cilju lakšeg i bržeg rešavanja problema. Problem možete prijaviti 24 časa/365 dana u toku godine. U roku od 48 sati se dobija odgovor o statusu rešavanja prijavljenog problema.

U najkraćem roku dežurne službe javnih preduzeća izlaze na teren.

Na ovaj način brzo i efikasno stvaramo bazu komunalnih i drugih problema koja omogućava brzu reakciju i rešenje nadležnih organa grada, javnih preduzeća, ustanova i službi.

Komunalni problem možete prijaviti  putem kontakt forme koja sledi ispod.

Molimo Vas da prilikom popunjavanja navedete:

  • oblast ( vodovod, atmosferska kanalizacija, gasna mreža, distribucija toplotne energije, vodosnabdevanje, javna rasveta, saobraćajna signalizacija, putna infrastruktura, divlje deponije, kontejneri-smeće, psi lutalice, uginule životinje, nepropisno parkiranje, prekomerna buka, ili neki drugi problem).
  • opis problema (što više informacija: lokacija, vreme..)

 

Pitanja i odgovori

Pitanje: 21.03.2017.Odgovor: 28.03.2017. Postavila: Milica Stojanović Da se u stambeno-poslovnim objektima za vreme radnog vremena ulazna kapija mora držati otvorena. Da se stanarima u stambeno-poslovnim objektima zabrani parkiranje u dvorištu, ukoliko nemaju obezbeđen garažni prostor. Da se u zajedničkom dvorištu ispred prodavnice može postaviti biciklarnik, koji svojim položajem neće ometati druge stanare. Da se striktno… Detaljnije
Zvanična internet prezentacija