дец 05

WINE FEST – РАСКОШ БОЖАНСКОГ НЕКТАРА ПРИКАЗАЛЕ 42 ВИНАРИЈЕ

Осми међународни фестивал вина и хране „Ravangrad Wine Fest“, окупио је 80 излагача вина и хране из Србије, а било је и излагача из Хрватске и Македоније.

На фестивалу су  учествовале 42  винарије, а Градску халу „Мостонга“ , у којој је фестивал организован, 3. децембра, посетило је више од  2.000  љубитеља  сласних залогаја и добре капљице.

Своје штандове имали су градови Пирот и Биоград на мору.

Госте,  Ивана Кнеза градоначелника Биограда на мору и његовог заменика Марјана Стопфера, те  помоћнике градоначелника Пирота – Горана Поповића за пољопривреду и Бојана Ранђеловића, за ванпривреду, као и излагаче и посетиоце поздравио је прим. др Зоран Парчетић, председник Скупштине града Сомбора.

Парчетић је свима пожелео пријатне тренутке и много успеха на 8. Раванградском фестивалу вина и хране и цитирао винарку Лили Болинџер која је казала:

„Пијем вино када сам сама, пијем га и у друштву, кадаBiograd na moru Pirotсам тужна и када сам сретна. Пијуцкам помало када сам гладна, пијуцкам и када сам сита. Ја иначе не пијем, осим када сам жедна.“

-Поштовани излагачи, Град Сомбор ће вам бити веран партнер и пратилац који ће вам помоћи да истрајете на свом путу и хвала вам што сте нам показали сву раскош божанског нектара – рекао је прим. др Зоран Парчетић, председник Скупштине града Сомбора.

Организатор  8.  „Ravangrad Wine Festа“  била је Туристичка организација града Сомбора.

Званична интернет презентација