феб 25

ЗАДОВОЉАВАЈУЋЕ СТАЊЕ СПРЕМНОСТИ У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА ОДБРАНЕ ОД ПОПЛАВА

Седницом је председавала командант Штаба, градоначелница Душанка Голубовић

Седницом је председавала командант Штаба, градоначелница Душанка Голубовић

Редовна седница Штаба за ванредне ситуације града Сомбора, којом је председавала командант Штаба, градоначелница Душанка Голубовић, одржана је данас у згради Жупаније.

Представници ВД „Западна Бачка“ и ЈВП „Воде Војводине“ известили су присутне о стању спремности у спровођењу мера у одбрани од поплава на територији града Сомбора, на основу чега је констатовано да је стање спремности свих субјеката који учествују у спровођењу мера одбране од поплава задовољавајуће и да ће се свакако редовно пратити ситуација на терену.

На седници Штаба за ванредне ситуације града Сомбора Завод за јавно здравље Сомбор поднео је извештај о епидемиолошком стању на територији града Сомбора, према чијим подацима је број оболелих од вируса грипа у опадању, а у овом тренутку  нема евидентираних оболелих од корона вируса, како на територији града, тако и на територији државе, али у складу са ситуацијом у свету, надлежне институције се налазе у приправности.

На седници су разматрани и усвојени Извештај о раду Штаба за ванредне ситуације за 2019. годину и План рада Штаба за ванредне ситуације града Сомбора за 2020. годину.

Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација