ЗАКАЗАНА 22. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА СОМБОРА

Председник Скупштине града Сомбора Зоран Рус заказао је 22. седницу Скупштине за уторак, 14. март 2023. године, у Великој сали зграде Жупаније, са почетком у 9.00 часова.

Одборници ће на 22. седници Скупштине града одлучивати о 16 тачака дневног реда, између осталог о предлозима  одлука о оснивању установа културе Галерија „Милан Коњовић“, Културни центар „Лаза Костић“, Народно позориште Сомбор и Градски музеј Сомбор, које се доносе ради усклађивања са законима; предлогу Одлуке о изради измена и допуна Плана детаљне регулације примарне градске саобраћајнице између Апатинског и Безданског пута, којој се приступа ради стварања одговарајућих услова за измештaње транзитног и теретног саобраћаја из градског језгра града Сомбора из долазних праваца Апатин и Оџаци и њиховог повезивања са правцем ка граничном прелазу Бачки Брег и правцем ка граду Суботици.

Такође, на дневном реду 22. седнице наћи ће се и предлог Програма коришћења средстава за заштиту животне средине Града Сомбора за 2023. годину, Извештај о раду локалног омбудсмана за 2022. годину, као и неколико избора и именовања.

Сазив 22. седнице Скупштине града можете да погледате овде.